web hosting

◦ web hosting ◦ web hosting ◦ web hosting ◦ web hosting ◦ web hosting

Što je web hosting?

Web hosting je usluga zakupa prostora na serveru koji omogućuje pohranu podataka s Vaše web stranice. Na taj način sadržaj Vaših web stranica postaje dostupna internet korisnicima 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, 365 dana u godini.
Osim čuvanja kompletnog sadržaja vaših web stranica, na serveru su pohranjeni i mailovi koji su povezani s web stranicom (npr. korisnik@vašadomena.hr).

JV Creativa Web Hosting

Pružamo usluge web hostinga i nudimo pakete sukladno potrebama Vaše web stranice. Nakon izrade Vaše web stranice izvršimo analizu koliko Vam je prostora potrebno i sastavljamo idealan web hosting paket za svakog klijenta.
Naši su serveri smješteni u Republici Hrvatskoj pouzdani su i nude brzo učitavanje stranica.

Karakteristike našeg hosting paketa:

Min. 200 MB prostora na disku (nadograđujemo i reguliramo prema potrebi klijenta),
FLAT (nemjeren) promet,
SSL certifikat,
Email računi i Webmail (U osnovnu cijenu je uključen 1 email račun sa 1000 MB prostora. Imamo i opcije za dodatne email račune ili više prostora.),
Apache, MySQL, PHP,
Brza aktivacija usluge.

Cijena web hostinga i plaćanje

Web hosting nije naša primarna usluga, ali kako želimo samo najbolje za naše klijente, konstantno provjeravamo koje su opcije na tržištu najbolje, i prema principu najboljeg odnosa kvalitete i cijene i smještamo web stranice naših klijenta na najbolje servere.       

Cijena usluge web hostinga za godinu dana kreću od 100 EUR ukoliko se ne radi posebno zahtjevnoj ili jako prometnoj web stranici (to uključuje cca 70-80% poslovno orijentiranih stranica na webu).

U cijenu hostinga je uključena i backup usluga koja redovito radi backup vaše web stranice (za slučaj eventualnih poteškoća promptno i sigurno vraćamo web stranicu u prijašnju poziciju).

Ukoliko želite naš Web hosting paket ili imate dodatnih pitanja vezano za naše hosting usluge, slobodno nas kontaktirajte.