IZRADA/REDIZAJN WEB STRANICA

◦ izrada web stranica ◦ redizajn web stranica ◦ izrada web stranica ◦ redizajn web stranica ◦ izrada web stranica

Izrada web stranica

Kako bi stvorili svoj identitet na internetu, predstavili se svojim partnerima i klijentima, te unaprijedili poslovanje, potrebna Vam je web stranica. Stigli ste na prvo mjesto!
Web stranica predstavlja ulaganje u uspjeh Vaše tvrtke. Prilikom izrade web stranica pažnju posvećujemo detaljima kako bi Vas predstavili u najboljem svjetlu potencijalnim klijentima.
Svakom projektu pristupamo individualno kreirajući rješenja skrojena po specifičnim potrebama pojedinog klijenta.

Prilikom izrade web stranica dizajn kao i struktura imaju jako važnu ulogu. Funkcionalna struktura web stranice u kombinaciji s dizajnom trebaju pružiti korisniku vrhunsko korisničko iskustvo. Svrha web dizajna je stvaranje vizualnog identiteta koji će biti u funkciji pružanja informacija korisnicima. Web dizajn, prije svega, mora biti oku ugodan, jasan i naravno koristan svakom posjetitelju.

Responzivni (prilagodljivi) web dizajn automatski prilagođava Vašu web stranicu za sve veličine ekrana na svim uređajima (desktop, tablet ili smartphone). Cilj responzivnog dizajna je prilagoditi sadržaj svim uređajima kako bi se povećala kvaliteta vašeg korisničkog iskustva (UX) i povećao broj posjeta na stranici.

Ne moramo niti spominjati važnost responzivnosti i optimiziranosti web stranica u zadnjih 2-3 godine kada je u prosjeku svaka web stranica najmanje 2/3 posjeta iskusila upravo preko uređaja koji nisu klasična desktop računala (informacije direktno sa Google Search Console od strane naših suradnika).

Izrada web stranica - Kreativan web dizajn

Kvalitetna web stranica sadrži ove karakteristike:

Pregledan i atraktivan dizajn,

Kvalitetan i unikatan sadržaj,

Razrađenu i funkcionalnu strukturu,

Kvalitetne fotografije (optimizirane za web prikaz),

SEO elemente (optimizirane H tagove, interne & eksterne linkove),

Odličan UX dizajn (korisničko iskustvo), te

Brzinu otvaranja (page speed) kako bi zadržale posjetitelje.

Web stranica mora biti kvalitetna i funkcionalna. Ona predstavlja temelj za detaljnu razradu strategije koja se radi temeljem ciljeva i potreba klijenta.

Cilj web stranice je prodaja proizvoda i usluga, informiranje klijenata, izgradnja brenda tvrtke, te njeno jačanje u odnosu na konkurenciju. Strategija kojom se postiže cilj, definira se stvaranjem vizualnog identiteta, kvalitetnog sadržaja, te periodičkom provjerom i unapređenjem prva dva navedena faktora.

Dakle, kada ste dobili gotovu web stranicu nemojte to smatrati zauvijek gotovom stvari jer se svaka web stranica kao i kompletni web prostor smatra nečim što se konstantno mijenja i unapređuje. To ne znači da odmah morate u nove zadatke vezano za Vašu novu web stranicu, ali bi trebalo razmisliti o planu za periodičko osvježavanje i prijelazu na „iduću stepenicu“ u digitalnom marketingu (ažuriranje foto galerija, pisanje blogova…).

Zašto odabrati JV Creativu za dizajn Vaše web stranice?

Zato što imamo dovoljno znanja, iskustva i kreativnosti da dizajniramo web stranice koje će dostojno predstaviti Vaše poslovanje. Vaša web stranica predstavlja Vas. Ona je onaj prvi dojam koji ostavljate na potencijalnog klijenta i po kojem će Vas upamtiti.

Redizajn web stranica

Svaka web stranica bez obzira koliko kvalitetno i dizajnerski napravljena, nakon određenog vremena zahtjeva izmjenu izgleda, dodavanje novih funkcionalnosti i primjenu novih tehnologija. Izrada web stranice nije jednokratna investicija.

Redizajnom web stranice ćete dobiti novu snagu koja će privući još više potencijalnih klijenata, te ponovo privući pažnju postojećih kupaca/klijenata koji su s vremenom malo izgubili iz vida vašu web lokaciju, a da ne napominjemo razne marketinške mogućnosti koje se otvaraju prilikom svakog redizajna.

Razlozi za redizajn Vaše web stranice:

Korisnici na vašoj web stranici teško pronalaze potrebne informacije

Web stranica se dugo očitava

Ne ostvarujete svoje poslovne ciljeve

Vaša stranica nije optimizirana za tražilice

Neke proizvode i usluge više ne nudite

Dodajte nove proizvode i usluge

Mijenjate pravce u poslovanju i orijentirate se na nova tržišta

Modernizirate poslovanje pa želite i novu moderniju web stranicu

Web stranica nema responzivni dizajn

Da bi pratili trenutne trendove u web dizajnu i redizajnu potrebno je raditi „veće zahvate“ na svakoj web stranici u periodu od svakih 3-5 godina. Trenutno, online trendovi su sve više vizualni, i sve više idu prema video formatu i maksimalnoj kompatibilnosti s društvenim mrežama Facebook, Instagram…

Zastarjela web stranica koja nije prilagođena teško će ispuniti svrhu i donijeti nove kupce.
Redizajn web stranice je važan i nadasve kompleksan posao u kojim ćemo s vama pokušati ostvariti glavni cilj svake web stranice, a to je postizanje poslovnih ciljeva.

Redizajn web stranice - koncept 01

Zašto odabrati JV Creativu za redizajn Vaše stranice?

Izrada i redizajn web stranica predstavlja osnovu naše djelatnosti i u tom segmentu digitalnog marketinga što se tiče JV Creative kompromisa nema. Želimo pružiti jedino i isključivo najbolje za sve naše tekuće i buduće klijente.

Ako niste zadovoljni dizajnom, funkcionalnošću ili trenutnom pozicijom vaše web stranice na tražilicama, vrijeme je za redizajn.