od ideje do cilja

O NAMA

Mi smo agencija koju vodi strast prema dizajnu i kreativnim marketinškim rješenjima. Naš je cilj povećati Vašu on line prisutnost, te kroz dobro isplaniranu strategiju pomoći vam u ostvarivanju Vaših ciljeva. Jednostavno rečeno Vaš cilj je naš cilj.
Naš tim se sastoji od ljudi raznih znanja i vještina koje su potrebne da bi ostvarili rezultate. Izrađujemo cjelovita internet rješenja koja se ističu svojom dizajnom i funkcionalnošću.

Uz višegodišnje iskustvo u izradi svih vrsta web projekata redovito se educiramo, usavršavamo i pratimo sve nove trendove u struci.
U nama ćete pronaći pouzdanog i odanog partnera za uspješno poslovanje koji će Vas pratiti u Vašim poslovnim avanturama.

Marketinška rješenja za svakoga
Kvalitetne usluge digitalnog marketinga

Zašto odabrati JV Creativu?

Jv Creativa nudi cjelovita rješenja i kontinuiranu tehničku podršku, te prati Vaš d.d./d.o.o./obrt/OPG/projekt ili bilo koji drugi poslovni oblik kroz kontinuirani napredak i promjene koje se približavaju kupcima i budućim kupcima kroz sve oblike digitalnih medija.

Važno je dati fokus na neke proizvode i usluge koje smatrate krunom Vašeg poslovanja kako bi se budući kupci uvjerili u Vašu kvalitetu i pristali platiti Vašu cijenu na tržištu. Uz tu odabranu skupinu proizvoda i usluga koji su već pronašli svoje mjesto na tržištu lakše je prodavati i ostale ili nove proizvode koje ćete ponuditi.

Nije potrebno podsjećati važnost i ulogu mobilnih uređaja u poslovanju i svakodnevnom životu, a mi smo tu da Vam omogućimo kvalitetnu prezentaciju i ostvarivanje poslovnih ciljeva upravo kroz te moderne marketinške kanale.

Ukoliko ste novi na tržištu, JV Creativa će također napraviti sve da se brendirate i prikažete ciljanoj skupini u najboljem mogućem svjetlu i dati vam „vjetar u leđa“ kroz digitalne marketinške kanale.

Važno je napomenuti da ne prihvaćamo sve ponuđene projekte, nego samo one za koje smatramo da možemo odraditi maksimalno i pružiti maksimalnu vrijednost u odnosu na uloženi novac.

Naše kreacije

Dobrodošli u JV Creativa svijet!

Želite li moćan i upečatljiv web dizajn koji će pratiti rast Vašeg poslovanja?

Mi smo tu za Vas.